Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην ΕΛΛΑΔΑ...ΣΙΩΠΟΥΝ

Είναι γνωστό για την εσωτερική κατανάλωση, τα Μ.Μ.Ε., ελέγχονται από την εξουσία. Στην Ελλάδα εκβιάζονται ή επιχορηγούνται με κρατικές διαφημίσεις (χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, ΔΕΚΟ). Όπως και στην Γερμανική ΚΑΤΟΧΗ, η πληροφόρηση γίνονταν από τα ξένα ραδιοφωνικά δίκτυα, όπως και στην περίοδο της επταετίας, έτσι και σήμερα, η ενημέρωση και η πληροφορία χωρίς τον έλεγχο των κατοχικών δυνάμεων των δανειστών, των κερδοσκόπων και των κατακτητών της Ελληνικής περιουσίας, με την συμμετοχή των προδοτικών ηγεσιών στην Ελλάδα, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, και δυστυχώς έχουν καταφέρει έως σήμερα να στέκονται στην εξουσία. Αυτό συμβαίνει γιατί αφενώς μεγάλη μερίδα της κοινωνίας πιστεύει ότι ακόμα μπορεί να βολευτεί με το σύστημα Πάγκαλου (μαζί τα φάγαμε), αφετέρου οι μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. ΕΠΙΣΗΣ, η χειραγώγηση που έχει υποστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού (δες ανάλογα άρθρα, http://diethneskafenio.blogspot.gr/search?q=kgb και http://diethneskafenio.blogspot.gr/search?q=propaganda  )

ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ VIDEO'S ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΤΑΙ. ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Δείτε το βίντεο. Τα συμπεράσματα δικά σας για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας "σπρώξουν".
Ο εμπνευστής του Ευρώ Bob Mandel δηλώνει πως ο στόχος από την αρχή ήταν να πουληθεί η κρατική περιουσία της Ελλάδας! 
Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.

Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία. 

ΤΑ Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!



Max Keiser Έλληνες επαναστατήστε!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.