Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Νέα κόμματα θα εμφανιστούν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Αυτό γιατί τα εκλογικά αποθέματα των συγκυβερνούν των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δεν υπάρχουν. Τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ ίσως να μην τους επιτρέψουν να μπουν στην νέα βουλή, όπως επίσης και η ΝΔ είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ κάτω από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι είναι μοιραία η ένωση των τριών εταίρων σε έναν συνασπισμό (ενιαίο κόμμα) για να μην χάσουν τις καρέκλες και την διαπλοκή τώρα που παίζονται τα χοντρά συμφέροντα ξένων και ντόπιων "αρπακτικών".
Ο ΣΥΡΙΖΑ μάταια θα προσπαθήσει σε συμμαχίες καθώς συνασπισμό (ενιαίο κόμμα) δεν μπορεί να γίνει ούτε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ούτε με το ΚΚΕ.
Αυτό λοιπόν που θα συμβεί είναι εκ νέου συγκυβέρνηση των τριών που τα έχουν βρει. Ελπίδα δεν υπάρχει (με εκλογική αναμέτρηση) αν δεν συμφωνηθεί το μέτωπο της αριστεράς (ποιας βέβαια αριστεράς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει στροφή σοσιαλδημοκρατικών Ευρωπαϊκών μοντέλων). Δεν μπορεί να συσταθεί αριστερός πόλος με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε λύσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ.
όσο για το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι πρέπει να αναγκάσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να ξεγυμνωθεί όταν πετάει το γάντι περί συνεργασιών.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.
Αυτό κατ' εμέ είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που πρέπει η ηγεσία του ΚΚΕ να δώσει  προς το λαό, αφού πρώτα συνεργαστούν σε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (η οποία εκ των μελών της, περισσότερο εχθρικά βλέπει το ΚΚΕ παρά τα συστημικά κόμματα που μας κυβερνούν).
Η άλλη λύση περί επανάστασης θα έρθει ότι σταματήσουν οι νεοέλληνες να ενημερώνονται από την Τηλεόραση, διαβάζουν τον τύπο του Μπόμπολα και των άλλων, περιμένουν από τους άλλους να δώσουν τη λύση, ελπίζουν ότι "εγώ θα την βγάλω καθαρή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.