Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πάτρα: Μοίρασαν σάπια φρούτα σε μαθητές... Σε λίγο οι γερμανοτσολιάδες θα καλέσουν την Φρειδερίκη από τον τάφο, την πρόγονο των δωσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να τους δώσει συμβουλές…


Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στις τάξεις των γονέων του Δημοτικού Σχολείου των Δεμενίκων της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης Φρούτων μοιράστηκαν... σε κάθε μαθητή κιβώτια που περιείχαν μήλα, πορτοκάλια, αχλάδια και κομπόστες.
Οι γονείς των μαθητών έκπληκτοι διαπίστωσαν πως τα περισσότερα από τα φρούτα που υπήρχαν σε όλα τα κιβώτια ήταν σάπια! Με αποτέλεσμα αν...
καταναλωθούν να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο PatrasTimes.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ανδρέας Σταθόπουλος, οι γονείς είναι ανάστατοι καθώς θεωρούν πως κάποιοι παίζουν ακόμα και με την πείνα των μικρών μαθητών.Γονείς επικοινώνησαν με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ανδρέα Φίλια ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος καθώς ο Δήμος της Πάτρας δεν εμπλέκεται. Το πρόγραμμα υλοποιείται με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης. 
 patrastimes.gr
ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία στο thebest.gr: Μοίρασαν σάπια φρούτα στους μαθητές του Αγίου Βασιλείου Πάτρας

Σάπια φρούτα μοίρασε το υπουργείο Παιδείας και στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Βασιλείου της Πάτρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο καταγγέλλεται από αγνακτισμένους γονείς σε όλη τη χώρα.
Φίλος αναγνώστης του thebest.gr, φωτογράφησε τα σάπια αχλάδια που έδωσαν οι αρμόδιοι στα παιδιά για να τα φάνε, καταγγέλοντας μάλιστα πως οι αρμόδιοι του είπαν πως τα φρούτα είναι ελεγμένα!
Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.