Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ - Η Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!!

Το φιλμ, διάρκειας 90 λεπτών, είναι γυρισμένο σε ύφος film noir καθώς στην υπόθεση μπλέκονται μοιραίες γυναίκες, συγγενείς δολοφονημένων που ζητούν να μάθουν τι απέγινε στα αγαπημένα τους πρόσωπα και πράκτορες της CIA.
«Η εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» έχει προβληθεί στους κινηματογράφους της Νέας Υόρκης, του Λος Αντζελες και πολλών πόλεων του Μεξικού και της Αργεντινής, ενώ έχει προβληθεί σε δεκάδες διεθνή Φεστιβάλ και τηλεοπτικά δίκτυα. Κέρδισε το βραβείο κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που διεξάγεται στην Σαραγόσα και το δεύτερο βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Σεούλ.
Η ταινία είναι συμπαραγωγή της εταιρείας Lynx, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της ΕΡΤ. Στις δραματοποιημένες σκηνές παίζουν οι ηθοποιοί Γιάννης Χατζηγιάννης, Κωνσταντίνος Βελέντζας, Τάκης Στάγκος και Ναταλία Λιονάκη. Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Διονύσης Ευθυμιόπουλος και ο Μανώλης Κονσολάκης ενώ το μοντάζ έκανε ο Κενάν Ακάουι. Την μουσική της ταινίας έχουν γράψει οι Active Member.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.