Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μας κυβερνάει το 2% - Δημοσκόπηση ΣΟΚ θα δει το φως της δημοσιότητας


Του Γιώργου Καρακίτσου (geo.kara@hotmail.com)

Σταματάει το μυαλό σου αγαπητέ αναγνώστη. Ο λόγος είναι απλός. Αυτή τη στιγμή παίρνει αποφάσεις για το μέλλον μας ένα "κόμμα" που στις τελευταίες εκλογές έλαβε 12% (ένας θεός ξέρει πως έγινε αυτό).

Ο λόγος για το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, το οποίο αυτή τη στιγμή σύμφωνα με δημοσκόπηση που ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, λαμβάνει μεστρογγυλοποίηση (!) το 2% (!). Με λίγα λόγια; Το 98% των πολιτών δεν θέλει αυτό το κόμμα και δεν το θέλει για να παίρνει αποφάσεις για την ζωή του.

Φυσικά, το 2% πιστεύω πως είναι ένα απολύτως δικαιολογημένο ποσοστό, καθώς ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια του Φαήλου -με τον οποίο στο συγκεκριμένο συμφωνώ 100%- "Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς – Λεηλάτησε επί 30 χρόνια την Ελλάδα".

Και αυτό ακριβώς συνέβη αγαπητέ αναγνώστη, το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Ελλάδα, και έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας. Είναι ένα κόμμα που του αξίζει η διάλυση που έχει πάθει σήμερα.

Η δημοσκόπηση που προανέφερα, "κλείνει" στις 10/11 και προς το παρόν είναι απίστευτα τα ποσοστά που έχουν φτάσει τα δυο "μεγάλα" κόμματα, που πλέον μόνο μεγάλα δεν είναι. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα 5.000~ άτομα που έχουν ψηφίσει μόλις 19 μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ. Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς μέσω του ιστότοπου news-up.gr.

Μετά από μια μεγάλη παρένθεση περί της δημοσκόπησης, θα ήθελα να συνεχίσω λέγοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές, καθώς γνωρίζει καλά τα πραγματικά ποσοστά του κόμματός του -που δεν είναι αυτά που παρουσιάζουν-. Εάν πάει αυτή τη στιγμή η χώρα σε εκλογές θα είναι καταστροφικό και για την ίδια την χώρα αλλά φυσικά και για την κυβέρνηση η οποία δεν θα συμπληρώσει ούτε το 20% (και τα 2 κόμματα μαζί).

Φυσικά, μπορεί η λογική του Μνημονίου να είναι καταστροφική, αλλά δυστυχώς για την Ελλάδα είναι είναι η μόνη λύση που μπορεί να υπάρχει. Κανείς μας δεν θέλει την επίσημη χρεωκοπία, αλλά κανείς μας δεν μπορεί να βασιστεί στις προτάσεις της αντιπολίτευσης που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και την κοινή λογική. Όπως λένε και οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ "δεν είναι σίγουροι για τις οικονομικές πολιτικές που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ".

Τέλος, σίγουρα θα υπάρχει μια μέση λύση, αλλά οι τοκογλύφοι που μας κυβερνούν αυτή την στιγμή, θέλουν κυριολεκτικά να πιουν το αίμα του Ελληνικού λαού. Πράγμα που στο τέλος θα τους γυρίσει μπούμερανγκ, γιατί όπως έχει πει και ο Μακρυγιάννης: "...Του λέγω, είναι αδύνατες οι θέσεις κι’ εμείς, όμως είναι δυνατός ο θεός όπου μας προστατεύει. Και θα δείξωμεν την τύχη μας σ’ αυτές τις θέσεις τις αδύνατες. Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραϊμη, παρηγοριόμαστε μ’ ένα τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε. Τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν. Κι όταν κάνουν αυτήνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.