Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ΗΠΑ με 38 δις !!! βοηθούν στρατιωτικά το Ισραήλ

Πακέτο στρατιωτικής βοήθειας – πρόκληση 38 δις από τους ιμπεριαλιστές της Δύσης στους “αδελφούς” ιμπεριαλιστές της Μέσης Ανατολής.

Οι ΗΠΑ δεν φαίνεται να θέλουν να απεμπολήσουν τα συμφέροντά τους στη περιοχή της Μέση Ανατολής, και θέτουν ακόμα μία φορά μπόγια των λαών το Ισραήλ.
Πρόκειται για τη «μεγαλύτερη δέσμευση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας που έχει δοθεί ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα» τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το Ισραήλ κατέληξαν σε μια συμφωνία για την χορήγηση ενός νέου πακέτου αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας διάρκειας 10 ετών, η οποία πρόκειται να υπογραφεί αύριο Τετάρτη στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Το μνημόνιο κατανόησης ή MOU, στο οποίο κατέληξαν οι δύο στενοί σύμμαχοι «αποτελεί τη μεγαλύτερη δέσμευση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας που έχει δοθεί ποτέ σε οποιαδήποτε χώρα», τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.  
Το νέο πακέτο προβλέπει τη χορήγηση αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας, ύψους ρεκόρ τουλάχιστον 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς το Ισραήλ, ανέφεραν νωρίτερα σήμερα στο πρακτορείο Reuters πηγές που πρόσκεινται στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.