Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Εισαγγελέας και ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισαν την εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου

Την εκταφή της σορού του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί
εάν όντως του χορηγήθηκε ένεση που προκάλεσε ή επίσπευσε το θάνατό του, αποφάσισε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλίας Ζαγοραίος και αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκταφή αναμένεται να γίνει ή σήμερα ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αφού πρώτα έχει ειδοποιηθεί η οικογένεια του δημοσιογράφου.

Στην εκταφή θα δώσουν το παρών δικαστικός λειτουργός, ιατροδικαστής και αστυνομικοί.

Στο μεταξύ μέχρι στιγμής έχουν δώσει κατάθεση για την υπόθεση τόσο η σύζυγος του Αλέξανδρου Βέλιου, Νάντια Γερολυμάτου, αλλά και ένα ακόμα άτομο που κατέθεσε χθες και το οποίο φέρεται να είχε ρόλο στην εξέταση και κατάρτιση των πιστοποιητικών θανάτου ώστε να γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου.
Όσον αφορά στην κ. Γερολυμάτου, φέρεται να δήλωσε ότι δεν ήταν δίπλα στον σύζυγό της όταν εκείνος πέθανε και ότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία σύριγγας της οποίας μπορεί να έκανε χρήση ο 63χρονος.
Η ίδια τόνισε ότι βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, ενώ φέρεται να επιφυλάχθηκε να επανέλθει για μία λεπτομερέστερη κατάθεση. «Ας σεβαστούν όλοι τον πόνο μου», ήταν η δήλωσή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ή εκταφή της σορού του Αλέξανδρου Βέλιου αποφασίστηκε λόγω της παρουσίας μικρών ενδείξεων ότι κάποιος του έκανε ή του έδωσε ένεση προκειμένου να επισπευσθεί ο θάνατός του.
 πηγή:pixlax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο αναδεικνύει και την παιδεία του σχολιαστή.